Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΑΤΟ (100κ) αστυνομικοι φυλαγαν τον Βαρθολομαιο στο Αγιον Ορος Ναι, καλα το ακουσατε. ΕΚΑΤΟ αστυνομικους μετεφεραν στο Αγιον Ορος για να φυλανε τον ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ του Φαναριου.












ΕΚΑΤΟ (100κ) αστυνομικοι

φυλαγαν τον Βαρθολομαιο

στο Αγιον Ορος




Ναι, καλα το ακουσατε.

ΕΚΑΤΟ αστυνομικους μετεφεραν στο Αγιον Ορος για να φυλανε τον ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ του Φαναριου.

Τους πηραν απο την φυλαξι των σπιτιων του Ελληνικου λαου που καθημερινα ληστευονται και κατακρεουργουνται απο τους παντος ειδους κακοποιους για να πανε να φυλαξουν τον ....ρασοφορο μαχαραγια, φοβουμενοι μηπως αποδοκιμασθη απο τους ανταρτες και επαναστατες μοναχους, που αντιδρουν στις προδοσιες του και στις μειοδοσιες του.

Αυτο λεγεται καταντια του παναθλιου σημερινου Κρατους που ξεζουμιζει τον Ελληνικο λαο για να φυλαει τους προδοτες της Πιστεως και τους υβριστες των αγωνιστων του 21κ.

Γι αυτο και καλεσε τον Κατοχικο και ξενοκινητο ΓΑΠ για να του πλεξη το εγκωμιο και να αλληλοεπαινεσουν τα εκτακτα χαρισματα του ο ενας προς τον αλλον.

Μεχρι και ελικοπτερο τον εφερε στις Καρυες τον ΓΑΠ για να καλιεπειση ο ενας προς τον αλλον, τις αθλιοτητες του.

Να μας ερχεσαι συχνοτερα, απ' οτι ερχεσαι καθε λιγο και λιγακι ...μαχαραγια του Βοσπορου.

Αν και εκει που ζεις και διαιτασαι, σε προσεχουν ιδιαιτατα και σε φυλαγουν ολες οι μεγαλες δυναμεις ως ...κορην οφθαλμου, μην παθης τιποτα και δεν ξαναβρουν αλλον καταλληλοτερο για τους σκοτεινους σκοπους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου