Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΜΕ ΤΑ 15 ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΦΑΣΚΕΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ!

Η χειρονομία του μαθητή εξακολουθεί να διχάζει την εκπαιδευτική κοινότητα - Τα πρωινά δουλεύει σε συνεργείο ελαιοχρωματισμού...

Το όνομά του είναι Αχιλλέας. Ο παραστάτης του 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας, που επέλεξε να «χαιρετίσει» με τον δικό του τρόπο, τους επισημους στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, η οικογένειά του είναι από τις πλέον πολυπληθείς στη Βερδικούσα της Ελασσόνας, μιας και έχει 16 παιδιά. Ο μαθητής της Α' Λυκείου πηγαίνει σε νυχτερινό σχολείο, καθώς τα πρωινά εργάζεται με άλλα τρία αδέρφια του στο συνεργείο ελαιοχρωματισμού που διατηρούν.

Ο Αχιλλέας παρακολούθησε κανονικά χθες το πρόγραμμα και τα μαθήματα της κατεύθυνσης που έχει επιλέξει, αυτή των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τις επόμενες ημέρες ο σύλλογος διδασκόντων του 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας θα συνεδριάσει για το αν και ποια θα είναι η τιμωρία του μαθητή.

Η περιφερειακή διευθύντρια επισημαίνει ότι για το ζήτημα της τιμωρίας πρέπει να επιληφθεί το σχολείο. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες από τον τοπικό τύπο, τόσο η τοπική ΕΛΜΕ όσο και ο δήμαρχος της πόλης, εκτιμούν ότι ο μαθητής πρέπει να προστατευτεί και να μην χάσει τα μαθήματα του λόγω της ακραίας του διαμαρτυρίας.

Στο πλευρό του μαθητή στέκεται και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λάρισας. Ο κ.Καριτσάκης, κάνει λόγο για ένα εξαίρετο παιδί και επισημαίνει ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια από τους καθηγητές όταν το θέμα συζητηθεί στο συμβούλιο του σχολείου, για να μην τιμωρηθεί ο μαθητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου